Tämä sivusto käyttää välttämättömiä toiminnallisia evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt niiden käytön.

Vinkkejä ja ohjeita

Kasasimme sinulle vinkkejä ja ohjeita, jolla saat keräyksesi onnistumaan. Olemme sinua varten, ota yhteyttä, jos herää kysymyksiä tai haluat lisää ohjeita.

Aloita näillä

1. Ole ensimmäinen

Näytä esimerkkiä ja tee ensimmäinen lahjoitus itse. Näin saat keräyksellesi hyvän alun ja innostat muitakin mukaan.

2. Kerro, miksi keräys on sinulle tärkeä.

On tärkeää kertoa ystäville ja läheisille, miksi keräyksen perustaminen on sinulle tärkeää ja mitä se merkitsee sinulle.

3. Kerro keräyksestäsi ensimmäiseksi ystävillesi

Sinulle tutut ja läheiset ihmiset ovat varmasti niitä, jotka mielellään lähtevät tukemaan keräystäsi. Kerro siis heille ensimmäisena vaikka WhatsAppilla tai somekanavissasi.

4. Jaa keräystäsi SOME-kanavissa.

On myös hyvä levittää viestiä kavereille, työkavereille ja tutuille. Sosiaalisen median kanavat tai vaikkapa sähköposti ovat hyviä kanavia saada viesti leviämään. Olet jälleen yhtä askelta lähempänä keräystavoitettasi.

Kerro keräyksen tilanteesta sähköpostilla

Kannattaa viestiä keräykseen osallistuneille sähköpostilla. Heitä kiinnostaa tietää keräyksen tilanteesta ja teidän yhteisen tavoitteen kertymisestä. Kannatta kertoa, kun tavoitteesta on saavutettu esimerkiksi 50% tai 75% ja kannustaa mukaan toimimaan.

Tee muutamia tilannekatsauksia keräyssivulle ja kerro niistä eteenpäin.

Tilannekatsauksia kannattaa jakaa myös muissa kanavsissa ja viestejä kannattaa tehdä myös omalle keräyssivulle. Voit kertoa, mihin keräyksesi varoja käytetään tai toiveistasi keräyksen varoille. Lämmin kiitos sitoutumisestasi meidän yhteiseen tavoitteeseen, ettei yksikään enää menettäisi rakkaintaan syövälle.

Aloita oma keräyksesi jo tänään

Keräyksen perustaminen vie vain muutaman minuutin ja on helppoa. Mieti hetki tavoitettasai ja mihin lahjoituskohteeseen haluat kerätä varoja. Valitse itsellesi nimi ja kuva ja tule mukaan.

Tämä sivusto käyttää välttämättömiä toiminnallisia evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt niiden käytön.